040 187 9041

KAIVOHUOLLOT RENGASKAIVOIHIN

rengaskaivo- ja porakaivohuolto koko suomEN ALUEELLA

Kaivohuolto suositellaan tehtäväksi 3-5 vuoden välein. Asennamme tarvittaessa veden suodattimet kaivohuollon jälkeen vesinäytteiden perusteella. Käytämme aina laadukkaita jaloveden suodattimia.

Toteutamme myös uudet rengas- ja porakaivot avaimet käteen periaatteella. Meillä on vuosien kokemus kaivohuolloista ja asennuksista.

Työmme on 100 prosenttista käsityötä!

PYYDÄ TARJOUS >>

KAIVO ENNEN

KAIVO JÄLKEEN

rengaskaivot

Pirkanmaan kaivotekniikka toteuttaa rengaskaivohuollot maanlaajuisesti ammattitaidolla.

Rengaskaivohuollon toimenpiteet

  • Rengaskaivo tyhjennetään vedestä.
  • Kaivo pestään korkeapainepesulla.
  • Pohjalta poistetaan irtoliete.
  • Pohjaventtiilin, liittimien sekä pumpun kunto tarkistetaan.
  • Kaivon renkaisiin saumataan paksut saumat elintarvikehyväksytyllä saumausaineella. Saumoille annamme 2 vuoden takuun.
  • Rengaskaivon pohjalle laitetaan suodatushiekka sekä kalkkikivirouhe.
  • Kansi tiivistetään tiivistenauhalla.
  • Desinfiointi suoritetaan vetyperoksidiliuoksella rengaskaivohuollon jälkeen. Desinfioinnin jälkeen vesi ei sovellu 24 tuntiin talousveden käyttöön. Vetyperoksidikäsittelyn jälkeen vettä ei tarvitse juoksuttaa, sillä vetyperoksidia hajoaa vedeksi ja hapeksi 24 tunnin aikana.
  • Rengaskaivohuollon jälkeen suosittelemme vesinäytteen ottamista aikaisintaan 2 viikon kuluttua huollosta, jolloin saadaan mahdollisimman realistinen tulos veden laadusta sekä nähdään lisäksi tarvitaanko suodatinlaitteistoa veden puhdistukseen.

Asennamme myös tarvittaessa veden suodattimet kaivohuollon jälkeen. Käytämme jaloveden suodattimia.

Huollon yhteydessä teemme kaikki putkityöt alusta loppuun tarvikkeineen.

Rengaskaivohuolto alkaen 1100 euroa, eikä hintaan tule ylimääräisiä piilokuluja esimerkiksi saumoista.

PYYDÄ TARJOUS >>

porakaivoHUOLTO

Meiltä porakaivohuollot asiallisesti ammattitaidolla.

Porakaivot tulisi huoltaa säännöllisesti. Huoltoväliin vaikuttaa kaivon sijainti, kuinka aktiivisessa käytössä porakaivo on sekä kaivon ympärillä oleva maaperä. Näin ollen kaikille sopivaa huoltoväliä on vaikea määrittää, mutta yleisesti ottaen porakaivot huolletaan noin 6-12 vuoden välein.

Hyvänä nyrkkisääntönä voidaan pitää sitä, että veden laadun muuttuessa huolto tulisi suorittaa pikimmiten.

Tällaisia muutoksia ovat esimerkiksi veden maun tai värin muuttuminen. Oman kaivon tilaa kannattaakin seurata ottamalla kaivosta vesinäytteitä säännöllisesti muutaman vuoden välein.

Kauttamme onnistuu myös vesinäytteiden ottaminen.

Suoritamme porakaivohuollot korkeapainevesipaineella. Ennen puhdistuksen aloittamista porakaivossa oleva pumppu nostetaan ylös, jolloin tarkastamme pumpun toimintakunnon.

Tarvittaessa vaihdamme porakaivopumpun uuteen. Puhdistuksen yhteydessä kaivo desinfioidaan joko kloorilla tai vetyperoksidilla. Kohteissa, joissa desinfiointi on suoritettu kloorilla, 24 tunnin vaikutusajan jälkeen vettä tulee juoksuttaa niin kauan, kunnes kloorin haju on poistunut vedestä.

Kohteissa, jossa desinfiointi on suoritettu vetyperoksidilla, vettä ei tarvitse juoksuttaa, sillä vetyperoksidi haihtuu itsestään.

PYYDÄ TARJOUS >>

KAIVOHUOLTO TAMPERE, PIRKANMAA JA KOKO SUOMI

Laadukas kaivohuolto (rengaskaivon ja porakaivon huolto) alueella Tampere, Orivesi, Pirkkala, Nokia, Ylöjärvi, Valkeakoski, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Sastamala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Parkano, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Urjala, Vesilahti, Virrat ja koko Suomi.